Diskuse: Pěstuj prostor

Autor: Správce

Registrovat se

Přidat komentář

Poslední příspěvek: Vladimíra Sedláková

09. 02. 2017 | 15:53

Dobrý den, zajímalo by mě, proč se také neotevře diskuze o stavbě nových domů. To by asi ÚMO zažilo smršť. O stavbě nového domu /nebo domů/ je již rozhodnuto? A to se nejprve vybuduje nová klidová zóna, a pak se začne stavět panelák? To se následně nic neponičí? Jak budou vyřešeny parkovací plochy? Vždyť tak je jich už málo? Doufám, že na schůzce 21.2. bude i zástupce obvodu, který dokáže na uvedené věci jasně a kompetentně odpovědět. Děkuji V.S.

Poslední příspěvek: Správce

23. 09. 2016 | 14:52

Pro: Veronika1976: Dobrý den, kontakt na autora podnětu Vám zašleme e-mailem, můžete se s ním domluvit osobně.

Poslední příspěvek: Správce

23. 09. 2016 | 14:48

Pro: P. Vašek: Dobrý den, podnětů bylo realizováno více než 30 a další desitky jsou v procesu přípravy či realizace. Podívejte se prosím do naší galerie: http://pestujprostor.plzne.cz/databaze-podnetu/ (podněty jsou označené zelenou kytičkou jsou víceméně zcela zrealizované, podněty označené modrou kytičkou jsou v procesu přípravy, často je již realizovaná jejich část).

Poslední příspěvek: P. Vašek

03. 08. 2016 | 22:14

Byl za ty léta vůbe nějaký podnět realizován???

Poslední příspěvek: Veronika1976

06. 05. 2016 | 15:09

Dobrý den, chápu, že tak rozsáhlý projekt jako návrh Úprava parku Košutka, těžko může být schválen. Ale přikrmování chráněných koroptví (a vůbec nějaká péče o ně) je skvělý nápad a zasloužil by si podporu, ať už od kohokoliv. A jako matku malých dětí by mě moc zajímal i kontakt na autora návrhu - ráda bych svým dětem ty koroptvičky ukázala, respektive je alespoň uslyšela! A zřejmě bych nezůstala jediná. Přikrmování koroptví by se dalo dělat ibez dalších úprav a v zimě komentovaná vycházka pro veřejnost by se snad taky dala zařídit, ne? Další koroptve jsou prý u Makra na Borských polích a v Plzni jich je (ač maličko) víc než ve zbytku Plzeňského kraje dohromady. Tak jim pomoct, aby u nás přežily. Prosím, šlo by v tom něco udělat? Třeba přes myslivce? Nebo zoo? Jakkoliv?

Poslední příspěvek: Správce

01. 03. 2016 | 00:03

Pro: Srna. Dobrý den, prostor upravuje Správa veřejného statku města Plzně (i na základě podnětu: http://pestujprostor.plzne.cz/podnet/vyuziti-prostoru-byvaleho-treninkoveho-okruhu-bmx-sousediciho-s-parkem-zemnik-na-kosutce/ ). Předpokládají se další krajinářské úpravy a postupný přechod parkové oblasti do příměstské krajiny. Možná zde bude realizováno i hřiště pro psy. Bližší informace Lucie Davídková: davidkoval@plzen.eu

Poslední příspěvek: Srna

16. 12. 2015 | 12:50

Dobrý den, mám dotaz ohledně deni na bývalém BMX na Kosutce. Po X letech se s tímto prostorem začíná zrejme něco dělat. Tak by me zajímalo jake jsou plány do budoucna? Předem díky za odpověď.

Poslední příspěvek: Karel Panský

23. 07. 2015 | 19:09

Dobrý den. Tak jsem se byl podívat na té akci a musím říct, docela zklamání. Pominu plánovanou výstavbu domu, která popírá Vaše motto na Vašich stránkách "Čím chcete, aby pro vás byla Plzeň? Městem, kde se dá žít i vně dveří vašeho bytu, městem, které se mění i dle vašeho přání?", ta poslední věta je zvlášť výživná, protože jestli něco zdejší obyvatelé nechtějí, je to pohled na další bytový dům. Co mne např. zarazilo, byl přístup paní architektky, která se např. nad vyslovením přání jedné z paní, tedy že by uvítala fontánku, jen ušklíbla, pánové, kteří tam byli s paní argumentovali slovy, že takové úpravy spolknou mnoho peněz, včetně pravidelné údržby. Přitom na Vašich stránkách se chlubíte ukázkami proměn některých měst, a světe div se, jsou tam i ty malé fontánky či bazénky. Paní architektka se de facto pořádně ani nevyjádřila. Celá akce na mne působila zcela opačným dojmem, než jaký Vy zde uvádíte, tedy že je to myšleno pro lidi. Místo toho jsem slyšel spíše důvody, proč to nejde a že se hlavně máme těšit na výstavbu a máme se aktivně zapojit a ne jen lamentovat, a že kdyby paní architektce někdo chtěl postavit dům před tím jejím, že by se vysloveně těšila ... až jsem se musel štípnout, jestli jsme se nevrátili v době před r. 89. :-) Škoda, měl jsem pocit, že jde o dobrý nápad, ale takto opravdu nevím.

Poslední příspěvek: Správce

27. 05. 2015 | 21:40

Pro: Karel Panský Dobrý den, dotazník on-line je, vede na něj odkaz z aktuality Pěstuj prostor a z webu umo1.plzen.eu. Dostanete se na něj zde: http://pestujprostor.plzne.cz/dnld/_vnitroblokKrasovska_dotaznik.pdf Je to interaktivní .pdf - stačí vyplnit na počítači, uložit a zaslat na e-mail. Děkujeme za zájem a přejeme hezký den, M. S.

Poslední příspěvek: Karel Panský

20. 05. 2015 | 17:45

Chtěl bych se zeptat, proč ten dotazník "Pomozte proměnit vnitroblok na Košutce" není on-line?

Google+